Home » Sushi Zeist

Sushi Zeist

Welkom op onze Sushi Zeist overzichtspagina? Hieronder vindt u alle sushi restaurants uit Zeist in een overzicht. U vindt alle belangrijke informatie om een goede keuze te maken zodat u sushi kunt eten bij uw favoriete sushi restaurant in Zeist.

Sushi restaurants Zeist

In onderstaand overzicht vindt staan alle sushi restaurants in Zeist. Wanneer u klikt op één van de sushi restaurants komt u bij alle informatie van het restaurant zoals bijvoorbeeld de adresgegevens, menukaarten, openingstijden en recensies.

Restaurant Ichi
Slotlaan 269

Sushipoint Zeist
Kleine Noord 53-55

TeWoSu Zeist (bezorgrestaurant)


Mist u nog een sushirestaurant in ons Sushi Zeist overzicht? Laat het ons dan weten a.u.b. hierdoor houden we de Zeist pagina volledig en actueel. Wanneer u heeft gegeten bij een van deze restaurants uit Zeist laat dan een recensie achter op de pagina van het restaurant.

Onbeperkt sushi Zeist

Niet alle sushi restaurants bieden onbeperkt eten aan, hieronder staan de restaurants die het wél aanbieden. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Restaurant Ichi
U kunt bij dit restaurant elke dag behalve de dinsdag terecht voor onbeperkt sushi eten. Op maandag, woensdag en donderdag kunt u terecht voor €22,95 per persoon. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de prijs €24,95 per persoon.

Kijk op de pagina van deze sushi restaurant(s) voor meer informatie en geniet van onbeperkt sushi eten in Zeist.