Home » Sushi Weert

Sushi Weert

Bent u op zoek naar een lekker sushi restaurant in Weert? Dan bent u op de sushi Weert pagina aan het juiste adres. Voor u zijn alle sushi restaurants in Weert voor u op een rij gezet. Daarbij is een deel van de pagina speciaal gericht op onbeperkt sushi eten.

Sushi restaurants Weert

Hieronder vindt u alle sushi restaurants in Weert inclusief het adres. Klik op de naam van een restaurant voor meer informatie over het desbetreffende restaurants. Daar vindt u recensies, openingstijden en meer. Zo helpt de sushi Weert pagina u met het vinden van het goede sushi restaurant.

Restaurant Sushi Tokio
Beekstraat 65


Er is slechts één sushi restaurant in Weert bij ons bekend. Kent u nog een ander sushi restaurant in Weert? Laat het ons weten, zo kan de sushi Weert pagina up to date gehouden worden.

Heeft u al eens bij restaurant Sushi Tokio in Weert gegeten? Laat het ons weten op de pagina van het restaurant.

Heeft u liever een groter aanbod aan sushi restaurants? Kijk dan op de Sushi Eindhoven pagina.

Onbeperkt sushi Weert

Wilt u onbeperkt sushi eten? Dan zit u helemaal goed in Weert! Het enige sushi restaurant dat er is biedt u onbeperkt sushi eten aan.

Bij Restaurant Sushi Tokio kunt 2,5 uur lang onbeperkt sushi eten voor € 22,50 p.p. op maandag t/m donderdag en € 24,50 p.p. op vrijdag t/m zondag en feestdagen.

Klik voor meer informatie op de naam van het restaurant en geniet van (onbeperkt) sushi in Weert!