Home » Sushi Rotterdam

Sushi Rotterdam

Bent u op zoek naar sushi restaurants in Rotterdam? Dan bent u op sushi Rotterdam op het juist adres! Hieronder staan alle sushi restaurants van Rotterdam bijeen gezameld in een handig overzicht. Bovendien zijn de restaurants die onbeperkt sushi eten aanbieden voor u apart op een rij gezet.

Sushi restaurants Rotterdam

De lijst die volgt biedt een overzicht van alle sushi restaurants in Rotterdam. Hiermee kunt u handig en snel een geschikt restaurant naar u smaak vinden. Klik op de naam van het restaurant en u vindt alle informatie, zoals openingstijden, adresgegevens en menukaarten.

Sushi Company
Oudedijk 162a

Park Restaurant
Vierhavensstraat 79

Shabu Shabu Rotterdam Zuid
Cor Kieboomplein 109

Sumo Rotterdam Blaak
Binnenrotte 105-111

Sumo Rotterdam Centrum
Westersingel 1

Sushi House Wasabi
Coolsingel 87a

iYumi
Coolsingel 143


Mist u nog een sushi restaurant uit Rotterdam? Laat dit dan aan ons weten, zodat wij de sushi Rotterdam pagina volledig en actueel houden.
Heeft u gegeten bij een van deze sushi restaurants uit Rotterdam laat dan even een recensie achter op de pagina van het restaurant.

Onbeperkt sushi Rotterdam

Enkele sushi restaurants in Rotterdam bieden onbeperkt sushi eten aan. Daarom vindt u hieronder een lijst met Rotterdamse sushi restaurants waar u onbeperkt sushi kunt eten.

Sumo Rotterdam Blaak

Sumo Rotterdam Centrum

Klik op de pagina van de bovenstaande sushi restaurants voor meer informatie en geniet van onbeperkt sushi eten in Rotterdam.