Home » Sushi Nijmegen

Sushi Nijmegen

Wilt u graag sushi eten en bent u op zoek naar een sushi restaurant in Nijmegen? Sushi-eten.nl heeft op deze sushi Nijmegen pagina voor u een handig overzicht gemaakt van alle sushi restaurants in Nijmegen. Aan de hand hiervan kunt u een goede keuze maken en zit u straks lekker sushi te eten in Nijmegen.

Sushi restaurants Nijmegen

Nijmegen biedt u 6 sushi restaurants. Deze zijn hieronder allen voor u op een rijtje gezet. Door te klikken op de naam komt u op een pagina met meer informatie over het restaurant, zoals de openingstijden, menukaart, telefoonnummer en beoordelingen.

Sumo Nijmegen
Molenstraat 63

Izzi
Vismarkt 3

Sushi Toku
Hertogstraat 8

Orient Plaza Jiro
Kerkenbos 1017

Yukimi
Grotestraat 76

Shabu Shabu
Klein Marienburg 24


Kent u een sushi restaurant in Nijmegen dat nog niet in deze lijst vermeld staat? Laat dit even aan ons weten zodat wij de sushi Nijmegen pagina zo actueel mogelijk kunnen houden.
Heeft u gegeten bij één van deze sushi restaurants in Nijmegen? Laat ons dan op de pagina van het restaurant weten hoe u dit heeft ervaren.

Onbeperkt sushi Nijmegen

Op het moment bieden geen van de sushi bars & restaurants mogelijkheden om onbeperkt sushi te eten. Als dit aanbod veranderd dan zullen wij dit zo snel mogelijk melden op deze sushi Nijmegen pagina.