Home » Sushi Maastricht

Sushi Maastricht

Heerlijk sushi eten in Maastricht? Op deze sushi Maastricht pagina vindt u alle sushi restaurants van Maastricht in een handig overzicht verwerkt. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel het beste sushi restaurant vinden dat bij u past. Maastricht heeft slechts drie sushi restaurants, dus de keuze is des te makkelijker te maken.

Sushi restaurants in Maastricht

In de onderstaande lijst staan de sushi restaurants van Maastricht op een rij. Voor meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden en recensies klikt u op de naam van een van de sushi restaurants. Bekijk alle informatie en zie wat alle mogelijkheden zijn in de hoofdstad van Limburg.

Sashimi
Helmstraat 8

Thaiichi
Koestraat 8

Tokyoto
Kesselskade 62


Kent u een sushi restaurant uit Maastricht dat nog niet in onze lijst staat? Laat ons dit dan weten zodat we de sushi Maastricht pagina up to date voor u kunnen houden!
Heeft u bij een van deze restaurants gegeten, laat dit dan weten op de pagina van het desbetreffende restaurant.

Onbeperkt sushi Maastricht

Wilt u weten waar u onbeperkt sushi kunt eten in Maastricht? U kunt onbeperkt sushi eten in Maastricht bij het onderstaande restaurant.

Sashimi
Helmstraat 8

Kijk op de pagina van dit sushi restaurant voor meer informatie. Let er bijvoorbeeld op dat overgebleven sushi in rekening wordt gebracht. Wij wensen u onbeperkt sushi eet genot in Maastricht!