Home » Sushi Heerlen

Sushi Heerlen

Lekker sushi eten in Heerlen? Dan vindt u hier op de sushi Heerlen pagina alles wat u zoekt voor een lekker avondje sushi eten in Heerlen. Bekijk hieronder de diverse sushi bars en zie wat de mogelijkheden zijn.

Sushi restaurants Heerlen

In de onderstaande lijst staan alle sushi restaurants van Heerlen inclusief adresgegevens, menukaart, openingstijden en recensies klik op de naam van het sushi Heerlen restaurant voor al deze informatie. Bekijk de verschillende sushi restaurants in Heerlen en kies welk restaurant het beste bij u past.

De Kroon
Ganzeweide 51
Gemiddelde beoordeling: 8,0

Restaurant Misato
Pancratiusplein 37
Gemiddelde beoordeling: 7,7

Restaurant Chibi Yumi
Bongerd 40
Gemiddelde beoordeling: 7,1

Restaurant Wok Bonsai
Oude veemarktstraat 1
Gemiddelde beoordeling: 6,8

Daisuki
Zondagstraat 19
Nog geen beoordelingen

Als er nog een sushi restaurant uit Heerlen ontbreekt in deze lijst, laat ons dit dan weten dan kunnen wij de sushi Heerlen pagina volledig en actueel houden. Heeft u gegeten bij een van deze sushi restaurants uit Heerlen laat dan even een recensie achter op de pagina van het restaurant.

Sushi bezorgen in Heerlen

Woont u in Heerlen en wilt u sushi thuis laten bezorgen dan kunt u kiezen uit vele sushi restaurant die sushi thuis laten bezorgen. We hebben goede ervaringen met eten laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

Onbeperkt sushi Heerlen

Wilt u weten waar u onbeperkt sushi kunt eten in Heerlen? U kunt onbeperkt sushi eten in Heerlen bij de onderstaande sushi Heerlen restaurants.

Bij restaurant De Kroon kunt u maandag t/m donderdag onbeperkt dineren voor €20,80 voor vrijdag t/m zondag geldt een prijs van €22,80

Bij restaurant Chibi Yumi kunt u onbeperkt sushi eten. Chibi Yumi biedt een all you can eat menu aan voor €22,95 p.p. op maandag tm woensdag en €24,95 p.p. voor donderdag tm zondag.

Bij restaurant Wok Bonsai heeft uw een all in menu (incl. parkeren en drank) voor €22,95 p.p. op maandag t/m donderdag en voor €25,95 p.p. op vrijdag t/m zondag.

Bij restaurant Misato in Heerlen kunt u ook onbeperkt sushi eten. Omdat dit restaurant geen eigen website heeft met informatie over de prijzen van het all you can eat sushi eten kunnen wij dit niet vermelden voor dit restaurant.

Kijk op de pagina van deze sushi restaurants voor meer informatie en geniet van onbeperkt sushi eten in Heerlen.