Home » Sushi Eindhoven

Sushi Eindhoven

De sushi Eindhoven pagina biedt voor u een overzicht van alle sushi restaurants in Eindhoven. Bent u dus op zoek naar een sushi restaurant in Eindhoven dan zit u hier helemaal goed!

Sushi restaurants Eindhoven

Hieronder vindt u de lijst van alle sushi Eindhoven restaurants met bijbehorende informatie. Om meer informatie over een van de sushi restaurants te vinden hoeft u enkel op de naam van het restaurant te klikken. Daar vindt u het telefoonnummer, de adresgegevens, openingstijden, menukaarten, foto’s en recensies.

Yakitori & the Sushi’s
Grote Berg 30

Yokohama
Stationsplein 11

Sushibar Haru
Nieuwstraat 12

Kyoto
Sint Antoniusstraat 16/18

Fuso
Stationsplein 15

Sakana
Kleine Berg 1

Lounge 8
Dommelstraat 7


Heeft u bij een sushi restaurant gegeten in Eindhoven die in niet in deze lijst staat? Laat het ons weten als er nog een sushi restaurant ontbreekt in deze lijst. Zo kan de sushi Eindhoven pagina volledig en actueel blijven.
Heeft u gegeten bij een van de bovenstaande sushi restaurants uit Eindhoven laat dan even een recensie achter op de pagina van het restaurant.

Onbeperkt sushi Eindhoven

Wilt u onbeperkt sushi eten in Eindhoven? Hieronder zijn voor u alle sushi restaurants op een rij gezet voor onbeperkt sushi Eindhoven.

Yakitori & the Sushi’s
Grote Berg 30

Fuso
Stationsplein 15

Kijk op de pagina van deze sushi restaurants voor meer informatie en geniet van onbeperkt sushi eten in Eindhoven. Wij kunnen niet 100% garanderen dat bovenstaande restaurants nog altijd onbeperkt sushi aanbieden, dus controleer dit altijd nog even voor uw eigen gemak.