Home » Sushi Amstelveen

Sushi Amstelveen

Bent u van plan om sushi te gaan eten in Amstelveen? Op deze sushi Amstelveen pagina zijn voor u alle sushi restaurants in Amstelveen in een zeer handig overzicht verwerkt. Ook hebben wij voor u apart de restaurants met onbeperkt sushi eten op een rij gezet. Zo helpen wij u het beste sushi restaurant in Amstelveen te vinden.

Sushi restaurants Amstelveen

Onderstaand bevindt zich de lijst van alle zes de sushi restaurants in Amstelveen. Klik op de link van een sushi Amstelveen restaurant en u vindt meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden, recensies en menukaarten. Kijk op alle pagina’s en maak uw keuze!

Hiro Sushi
Rembrandtweg 324

Kokusai
Stadstuinen 2

Fussia
Willem Dreesweg 1

Golden Bird
Parlevinker 1

Restaurant Nagomi
Kostverlorenhof 67

Shinsei Sushi
Amsterdamseweg 194

Wellicht heeft u gegeten bij bovengenoemde restaurants. We ontvangen dan graag een recensie van u zodat we u nog beter kunnen adviseren bij welk sushi restaurant in Amstelveen u het beste kunt gaan eten. Ook als er een sushi restaurant ontbreekt op deze pagina dan horen wij dat graag.

Onbeperkt sushi Amstelveen

Wilt u weten waar u onbeperkt sushi kunt eten in Amstelveen? Onderstaande twee restaurants bieden all you can eat sushi aan. Kijk wederom op de pagina van deze sushi restaurants voor meer informatie en geniet van onbeperkt sushi eten in Amstelveen!

Kokusai
Stadstuinen 2

Fussia
Willem Dreesweg 1